Dina uppgifter, din betalning och möjligheten att avsluta.
Dectorium betalas per månad.
Du förlorar omedelbart tillgång till Dectorium.
All din data försvinner: chattar, näringshistorik, mål och profil. Det går inte att ångra.
Det här går inte att ångra. Följande raderas omedelbart och kan inte återskapas: